Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärta


Du lilla smärta fortsätt bränna

Smärta som plågar smärta som vågar
smärta som ler nu känner jag mer.

Dagarna går och en känslan av tomhet består,
Men åter vi mot ljuset når för nu känner jag en tår
Kanske modet och kraften vi har får oss att stanna kvar,även med ett öppet sår som drar.

Nu jag dig kan känna så okej du får väl fortsätta bränna
Så länge jag bara lite snälla snälla får känna.

Så du lilla smärta fortsätt bränna.
Men snälla låt mig få känna

//Pierre




Fri vers (Fri form) av Pierre.A
Läst 648 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-01 16:50



Bookmark and Share


  Pierre.A
Välkommen ! Tycker ni om mina dikter och vill läsa fler så får ni gärna bidra med en gåva via Swish på 0729718213
2018-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Pierre.A
Pierre.A