Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna känsla ...

Denna känsla som lever inom mig, denna Blues som gör mig levande, denna smärta som väcker denna känsla, oförklarligt ...

Denna lust att skriva, denna smärta som väcker Bluesen inom mig, Blues tillhör ej min kultur, men ändå ...

Denna smärta är fysisk och den andra själslig, denne Blues är resultatet av dessa smärtor, så befriande ...

Be mig ej att beskriva Bluesen, ty jag vet att den tillhör mig och ingen annan, lyssna på din egen Blues, nödvändigt ...

...Bluesen gör mig fri och ger mig mod att älska på nytt.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-01 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm