Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns nog många som håller med mig...


En roll... Ett liv

Förvirrad...
Stirrar i taket.
Vet inte hur jag ska känna.
Känner mig kall och tom.
Kroppen har börjat protestera.
Trött, kan inte tänka längre.
Allt som kommer ut ur min mun är...

Jag bryr mig inte....
Fast jag bryr mig
Jag orkar inte
Fast jag orkar nog ändå
Jag är snäll och artig
Fast jag inte pallar vara varken snäll eller artig.

Är kluven...
Vad ska jag göra..?

Jag spelar teater
Och omvärlden är min publik..




Fri vers (Fri form) av miramin
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-01 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin