Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma och pappa ...

Mamma och pappa så långt bort från mig,
skilda åt i världen,
ändå så pass nära när jag blundar,
ögonen stängda och jag ser er,
det fysiska skiljer oss åt,
men kärleken har inget avstånd...

...jag älskar er och saknar er så mycket.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-02 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm