Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finska vinterkrigets offer


Soldatens barn

min soldatpappa kommer hem

kriget är slut 

min soldatpappa lämnar skyttegraven 

hemma i familjen är soldatpappan stum utan röst eller ord

som om han ännu väntar på anfall i skyttegravens skydd

anfallet närmar sig och han ger sig in i en ny strid

tömmer flaskans innehåll som han tömde magasinet på sitt gevär.

min soldat pappa finner aldrig fred

hans krig pågår livet ut.....

 

men jag älskar dig ändå




Fri vers av Maiah VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-02 14:49



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Berörande, med omtanke !
2018-02-16

  Kaptenlöjtnant
Stark text.
2018-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP