Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bom Bom Shiva

Här rök
Rök på jointen, mannen
Gör det nu när det är helt lagligt här i Karlifornien
då man får ha tjugoåtta gram Mariujana på fickan
utan att kunna bli straffad, tillade den stora flickan
med ett stort leende på sina läppar
För aldrig mer kan polisen sätta in sina käppar in i
hennes hjul för att hon är en rökare
Vilket självklart underlättar
Ja, hon med sin reumatism i ryggen
Så Bom Bom Shiva
Nu kan hon äntligen börja känna sig som en
trygg en
då det här gräset som man röker underlättar
på smärtan
Så tack för den nya lagen, här i Karlifornien…

Ken Cassel
3/1-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-03 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel