Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utomjord

 

flöde

koncentrerat

till en enda punkt

 

släcker törst




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 302 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-03 10:52



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Ja - Att under tystnad och avspänd betrakta punkten brukar öppna upp för klarsyn !!!
2018-01-05

  Eva Langrath VIP
Får mig att tänka på meditation.
2018-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö