Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyngden

 

saknar

ditt huvud

i mitt knä

ditt hårburr

och handen på ditt bröst

 

saknar ditt huvud i mitt knä

 

kvar finns

endast tyngen

av dina tankar

 




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-13 11:52



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En dikt som ger gestalt åt diktjagets saknad.
2023-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö