Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett erkännande


Kritik på ett av Zavannas fina alster!

Oh Yeah
Det här var vackert och underbart skrivet av dig
Zavanna
Det bästa på länge
Fångar upp en på en gång
Som i en saga när du läsaren håller på att behaga
Gå till mötes i din dikt och sång
Så det här är det bästa som du har skrivit ner
på mycket länge då det inte finns någonting här
som man kan klaga på
Så det här alstret som du har skrivit ner här kommer
att bli till en klassiker som kommer att läsas
om och om igen
Så, Zavanna
Gör dig beredd på att bli vida känd
För det är nu som allt händer trots att väntan
har varit lång
Oh Yeah
Jag vill påstå att du är en av de bästa här på Poeter.Se
i din genrer
Oslagbar
Så håll till godo, Zavanna
Det är du väl värd
Så allt gott till dig från mig...

Ken Cassel
3/1-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-03 14:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag håller med dig...hon är så duktig...ett fint sätt att uppmärksamma någon...
2018-01-07

  aol
En så fin hyllning till fina Zavanna, och hon är en så fin skaldinna på just att sätta sin egen färg på sina dikter,

2018-01-03

    ej medlem längre
Blir stum och mållös...men oerhört stolt och glad! Tack fina Ken för dina ord.
2018-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel