Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturlyrisk nattning [miniatyr]

 

När afton sakta vänds i kväll
när ljuset tunnas ut
då blånar hed då tystnar fjäll
och bjuder ro till slut




Bunden vers (Rim) av Silverstripe
Läst 595 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-01-03 15:24



Bookmark and Share


  J-M
Den här dikten är en favorit här på poeter. Jag återkommer till den ofta. En kort dikt som bjuder mig som läsare på storheter.
2018-02-24

  lodjuret/seglare VIP
Gör minnens frön sin resa och beta tjänst.
2018-02-02

  Jan Widströmer VIP
Stort perspektiv i etikettformat väl rimmat och rytmiskt.
2018-01-04

  Maiah VIP
Magisk tystnaden i skymningen känns, riktigt bra!!
2018-01-04

  Solstrale VIP
Innerligt vackra rader!
2018-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Silverstripe
Silverstripe