Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vet vattnet att vi kommer?


Caetera desunt

 

Ett liv
ett spår
en rumtidens lätta krusning




Fri vers av Silverstripe
Läst 168 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-07-30 21:50



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Vackert…
2021-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Silverstripe
Silverstripe