Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade de här i en låda, skrivna på maskin 1985. Nu får de leva vidare digitalt. Alltid kan det roa någon.


Texter från förr

 

En fiskebåt på en ocean
råka' ut för en våldsam orkan
båtens erfarne kock
fick en ganska så knäckande chock
när han vakna' upp och de låg mitt på autobahn

 

 

Din lilla myggan i Anderssons bod
tappa' plötsligt hela sitt mod
ty när hon sög blev hon prickig på kroppen
och det snurra' och susa' i knoppen
hon hade blivit allergisk mot blod




Bunden vers (Limerick) av Silverstripe
Läst 194 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-01-12 15:09



Bookmark and Share


  Alberta #3
Komiskt inslag. Med surrealistiskt inslag. Kul!
2022-08-03

    Sefarge VIP
Tack för glädjande rader!
"Ty man har ej roligare
än man gör sig"
Även i de hemskaste
av tidsperioder!
Utan att få spader?
;)
2022-04-06

    Lena Söderkvist VIP
Roliga!
2022-01-13

  Bengt H VIP
Förgyller vår vardag med ett gott skratt.
2022-01-13

  lodjuret/seglare VIP
Bokmärker för senare läsning, analys samt möjligt givande av kommentar...
2022-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Silverstripe
Silverstripe