Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skriver, alltså raderar jag ut mig (Jesper Svenbro)


Skriptur

 

Jag skriver

ur mig själv skriver jag

textens självskrivna avtäckning

som ett liv skriver den sig

kött till ord

från tystnad till tystnad

 

ett liv utgivet att läsas

det som blir läst får leva

den som läser får nudda ett annat liv

syntaxens sammansmältning

ord till kött

till tystnad från tystnad




Fri vers (Fri form) av Silverstripe
Läst 243 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-12-26 16:27



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Wow, där fångade du essensen, kryddningen i skrivandet. Riktigt bra.
2020-12-27

    ej medlem längre
Som att återvända till skrivandets ursprung där orden ekar på det vita arket och blir till kött och blod.
2020-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Silverstripe
Silverstripe