Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tycker mig höra vad de tänker

 

 

Jag har förlorat en tävling men vunnit ett val

har bestämt mig för att vara utanför

det som gör mig besviken och ledsen.

 

Jag saknar dig mindre och mindre för varje dag

mina tankar och handlingar är fulla med annat

jag saknar dig mindre och mindre för varje dag

en dag har jag glömt vem du var.

 

Jag träffar gamla vänner som jag inte har gjort på ett tag

på grund av att du åt upp all min tid

nu kan jag äntligen göra allt jag vill

alla mina intressen och hobbies som jag fick lämna

bosta ihop och sopa ner under mattan på grund av dig.

 

Familjen och vänner ställer för många frågor

och jag sitter bara där utan att bidra med några svar

det är mycket lättare så

annars får jag för många följdfrågor.

 

Jag kan ju såklart svara på frågorna

men tänk om jag svarar något konstigt

eller försöker dra ett skämt

jag tycker mig höra vad de tänker

är hon sådär jämt?

 

 

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2018 - 01 - 04)




Fri vers av Arnela
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-04 00:19



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
känner igen det där med ögonen som ser allt som är annorlunda
2018-01-05

  Solstrale VIP
Ja ibland kan frågor få vara obesvarade och svåra svar kan få hantera och då frågar de bara mera... Känner igen situationen ang frågande omgivning... Önskar dig värme och medkänsla från de dina! Bra text!
2018-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela