Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såren på min kropp.

Det blir alltid värre mot natten, när alla känslorna och alla sår har sakta fläkts upp under dagen.
Ömt slickar jag såren och ber om nåd.
Men det är inte omgivningen som dömmer mina känslor eller skrapar upp mina gamla sår.

Det är bara jag själv som skrapar bort skorpan och låter mig fortsätta blöda.
Jag blir svag i kroppen och somnar av utmattning.
Och när morgonen gryr har ny skorpa bildats och jag ler och lever av dagen.

Men framåt natten är det svåra tillbaka
igen och igen...




Fri vers av Angel of love
Läst 556 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-01-04 02:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starka känslor som berör långt in i själ och hjärta..Kram <3
2018-01-09

  ResenärGenomLivet VIP
Fantastiskt bra skrivet, trots det sorgliga...man förstår precis hur det känns...
2018-01-07

  soligajag_1 VIP
Så berörande text , man känner det onda som drabbat dig.
Låt kärleken omsluta din kropp pånytt och ge dig extra näring!!
2018-01-06

  Maria Sundelin VIP
Ibland hamnar vi i onda cirklar
Kramar
2018-01-04

    ADI Nehlin
Berörande text
2018-01-04

  Lasseman VIP
Känner igen dessa känslor.. bra skrivet och jag berörs..
2018-01-04

  ULJO
Så starkt skrivet. Berörs djupt
2018-01-04

    ej medlem längre
Så berörande och naket du beskriver den verklighet som allt för många lever i. Det bor många känslor bland dina ord. Jag gillar speciellt: "Ömt slickar jag såren och ber om nåd"..
2018-01-04

  E.Eriksson
oj vilken text! Vilken berörande text.
Igenkänningsfaktorn är så oerhört hög!

Så bra skrivet, så bra känsloförmedling!
2018-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love