Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver inte förklara någonting

Djup djupare djupast
låter tanken andas
kom, ge mig kärlek
eller annan förströelse
idag är jag enbart nerver
när vi älskar är vi gudar

Jag behöver inte förklara någonting
när sirenerna ljuder i natten
jag genomskådar mig själv
innan jag går ut
och avslöjar mänskligheten
därför känns det som om tårarna
vill flöda fritt




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2018-01-04 07:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP