Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amorbåge

 

 

Vackrare än

någonsin

sover du i 

min soffa. 

 

Min blick följer

din amorbåge,

hakans  grop 

och dina utsökt

formade konturer.

 

Vi ska inte ligga 

med varandra 

har du bestämt. 

 

Smeksamt strök 

du min kind. 

Kysste mina ögonlock

rörde vid min kropp. 

 

Som vanligt

tjafsar vi om

skitsaker.

 

Jag njuter av 

varje sekund.




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 412 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-01-04 18:31



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Gillar det enkla, raka i denna. Det blir vackert
2018-01-10

  objekt3
Charmigt om vardag.
Jag citerar en stressad psykpatient mitt i julrushen "Jag Föredrar Vardag"
2018-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik