Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mesen

Se han därborta!
Han där mitt i massan 
av människor
Just han 
Han jag pekar på
Ge plats 
bilda en ring runt honom
Se på mesen
Han pekar inte ut andra
Talar inte bakom ryggen
Han är utan kvicka elakheter
Haha, fåne!
Han är en sån som vill väl!




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-05 13:01



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Mesen den avige Hjälten?
I en värld av fördömande
fega Smörpottor.
Bra skrivet!
:}
2018-01-05

  Den skrivande tysta
Haha, träffsäkert.
Och sorgligt att det ofta är så.
Att många måste trycka ner oskyldiga, goda människor för att förhäva sig själva.
Än en gång har du skrivit en intressant dikt om en vanligt samhällsproblem. Du ringar in det viktiga så finurligt.
2018-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner