Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något slags lek

Förlustens hårda gitarrer fortsätter eka i kristallskallens inre
De sänder en hård stöt genom de genomskinliga väggarna
Sedan följer en öronbedövande tystnad och vår värld blir plötsligt mindre
Tills dess knivar skär igenom tillvaron med de glänsande eggarna

Allt går itu, brinner, faller, förstörs, förtärs, förslavas, förintas, fördöms och förglöms
Himlen är för fjärran, för fint, förgäves, förvägrat, förvrängd, falsk och figurativ
Fy fan för fanatiker formade av strukturer som söndrar somliga som sliter sig till sömns
Statusuppdateringen saknar sällan surrealistiska skator subtilt släppandes superlativ

Skumma samtal säkerställer sänkta standarder, signalerar skam
Rapporterar riktigt raskt: rabbin räknar rubinerna relativt rätt
Tur! Ta tillbaka det tunga tidsglaset, tillika tabletter med tram
Vänligen vänta, vi vill varsamt vika vemodet med vårt vacklande vett




Bunden vers (Rim) av Bakom ridån
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-05 15:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant.
2018-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Bakom ridån