Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte i vänstra hjärnloben

Hej och välkomna
Döden är död
Färgen är röd
Denna någon fick mitt stöd
Frågan löd; är du i nöd?
Svaret kom som en chock
Antar att du vilar i din hammock
Klär dig i svart hatt, svart rock
Ögon som reflekterar grått
Jag tar skulden för dina brott
Traumat har torkat i mitt örngott
Går du med mig i vått och torrt?

Beslut, vilka beslut?
Du menar dem vi aldrig tar?
Hett kaffe som smakar ensamhet
Kroppar fyllda av ihålighet
Röker vin men dricker cigaretter
Dämpar ledan med blåa tabletter
Nuets makt, ditt självförakt
Minns du allt jag aldrig sagt?




Fri vers (Fri form) av Linnea Roslund Erlandsson
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-06 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnea Roslund Erlandsson
Linnea Roslund Erlandsson