Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föreningen Gilla Läget

Läget kan vara illa anpassat 

under vissa av livets dagar

Inte bara horisontellt eller vertikalt

Utan känslomässigt illa anpassat

I Föreningen Gilla Läget hjälper vi varandra

så att vi får bästa möjliga läge

i den livssituation vi befinner oss i

Ibland händer det

att datorbilden vänt sig

Då måste man göra en del justeringar

för att få den rätt igen

och på samma sätt måste man göra

för att förbättra sitt eget "läge"

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-06 11:23



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Jag justerar efter behov, fungerar alldeles utmärkt!
2018-01-06

  soligajag_1 VIP
Vilken fantastisk dikt.
Precis så är det i det "riktiga livet"
Denna gillade jag.
2018-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP