Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under ögonlocken

Hur många koder behövs
för att betala?
Hur många lösenord behövs
för att vara förälder i skolan?

För att få mat på bordet
har jag 432 koder
och 53 kom-ihåg fraser
tatuerade på ett säkert ställe
under ögonlocken




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-06 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner