Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väck mig från detta

 

 

 

 

Jag dör, jag dör

mor min

väck mig från detta

och ta mig härifrån

vad ska jag med denna sommar till

när han inte är vid min sida.

 

 

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2018 - 01 - 07)

 

 




Fri vers av Arnela
Läst 260 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-07 00:00



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Jag städade huset i hopp att hon skulle ändra sig
2018-01-07

  morgonstjärna VIP
skriker samma
2018-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela