Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara du

Hon smög sig alltid fram, likt skuggan från en solnedgång

Aldrig högljutt, aldrig med spetsiga armbågar

Hon borde få hört, det hon längtat efter, ljudet från en tidig morgon i september

Jag kysste hennes panna, vinkade till vattenytan,

hennes spegelbild

Det är det förflutna som får oss att falla ner på golvet




Fri vers av Den Blå Tallen
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-07 00:40



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
verkar som uppgivenhet
det är aldrig mitt namn

då förlorar vi två gånger
av känslan

kramar om <3

2018-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Den Blå Tallen
Den Blå Tallen