Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tyst beroende

Du ger mig precis tillräckligt
Så att jag ska hänga kvar
Som en herrelös hund
I dina hasor

Du matar mig med ord och blickar
Då och då
Som jag förnöjt slickar i mig
Medans du ett kort ögonblick kliar mig bakom örat

Jag är medveten om att beroende kommer i många former
Ett tyst lidande som upphör i korta tillfälliga extaser
Som ebbar ut och lämnar kvar några tomma snäckskal
Av något som en gång var




Fri vers av Den Blå Tallen
Läst 166 gånger
Publicerad 2020-10-30 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den Blå Tallen
Den Blå Tallen