Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skymning vid Stora Gla

Vi har tid
Allt kan ske
Men så är allt stiltje
Tystnad

När?
Nu?
Nu då?

Skymning
Vem kysser du nu?
Gråter du?
Eller skrattar?

Här
Står
Tiden
Stilla

Människans momentum
Framåt framåt

Fasar du som jag
Att allt vi hoppas på
Kanske aldrig sker för såna som oss




Fri vers av Den Blå Tallen
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-14 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den Blå Tallen
Den Blå Tallen