Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet tog oss

Jag finns på andra sidan havet
Sjön är hård
Och jag har varken båt eller åror

Ditt skepp har seglat
Ut på öppet hav
För att aldrig återvända

Vad kan jag göra
Annat än att vada ut
Låta vågorna bestämma över min kropp och vilja

Min existens
Nu i ett större sammanhang
För att aldrig återvända




Fri vers av Den Blå Tallen
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-22 00:30



Bookmark and Share


  Coldasice VIP
Vackert och lite vemodigt
2020-10-22

  danne //
Vilken rogivande bild även om den ger en utelämnande känsla i bakvattnet..
2020-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Den Blå Tallen
Den Blå Tallen