Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara människa

Befinner mig på en gata
Människor hastar förbi mig
Med shoppingpåsar och engångsmuggar fyllda med kaffe från Starbucks eller Espresso house
I en verklighet där vi lurar oss själva
Rum som ekar tomma och mänskliga behov som sätts åt sidan
Har vi glömt? Har vi glömt den enda sanningen?
Allt tar slut.
Den dagen vi lämnar, vad lämnar vi kvar?




Fri vers av Den Blå Tallen
Läst 92 gånger
Publicerad 2021-12-12 03:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den Blå Tallen
Den Blå Tallen