Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du höra

Låt min tunga få smeka ord
Så där mjukt med min röst
Ge dig förtrollnig och tröst

Låt min hand beröra så får vi se
Om du mer vill höra

Låt oss omfamnas av nattens sken
Viska eller förföra
Utan att störa

Vad vill du göra
Fortsätta höra

När jag viskar
I ditt öra

//Pierre




Fri vers (Fri form) av Pierre.A
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-07 02:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre.A
Pierre.A