Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

 

 

Varför älskar du mig?  frågar den vackre

Du är du, svarar jag

Du är du, vackrare än alla andra. 

Själfull, intensiv, påstridig. 

 

Du försöker dölja din kärlek. 

Går inget vidare.

Komplicerad, djärv, dumdristig. 

Mänsklig, ditt mest förlikande drag.

 

Din hjärna, helt förtjusande.




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-07 02:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik