Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugn igen

Vaknar upp fyld av kärlek
Känner din värme
mot min arm

Ja så där varm och härlig
när man vet att allt käns rätt
När du ligger i min arm så tätt

Mina ögon är tunga
Men vet att du snart ska gå
Ska aldrig lämna dig
Eller så

Vill bara stanna i stunden
Innan jag vaknar upp
Lugn igen

//Pierre




Fri vers (Fri form) av Pierre.A
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-07 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre.A
Pierre.A