Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändra på dig, försök att fatta

 

 

Vänta inte på mig du

nu vet vi båda vad som väntar

jag kommer inte tillbaka hem igen.

 

Alla mina saker vännen

lämna dem utanför huset

allt som jag har med dig

låt någon annan ta det.

 

För det sista

ta en stor gammal resväska

packa ner hela våra liv där

som vi hade tillsammans.

 

Ändra på dig, försök att fatta

eftersom ingen kommer att vilja

ha dig sådan mer som du är nu.

 

Ändra dig själv

det kunde inte jag göra

bara lite grann

så kanske du kommer att

en dag tillhöra någon.

 

 

 

 

Copyrught by: Arnela Arre Kurbegovic

(2018 -01 - 07)




Fri vers av Arnela
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-07 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela