Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bollywood

 

 

vill du ha min kärlek?

 

frågar jag

 

ja säger han tyst

 

 

 

lyssna på sången

 

han översätter

 

från punjabi

 

 

 

hon är den enda

 

jag gör allt 

 

för hennes leende

 

 

 

jag ser honom le 

 

bortvänd 

 

hjärtat slår volter

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-07 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik