Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passagen

Jag tar ett helhetsgrepp
på livet
men någonting slinker
mellan fingrarna

En flämtande yrsel
inför det omöjliga
en lampas plötsliga blinkande

Varje gång jag lyfter
kaffekoppen till min mun
blir jag lite äldre
tidens lika envisa som
obönhörliga gång

Fotsteg i passagen
mellan olika tillstånd
olika sätt att se
tillvaron




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-08 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP