Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perspektiv 2

 

 

Ser din härligt rufsiga kalufs 

sticka upp mellan mina lår

 

dina starka varma händer 

runt mina skinkor

 

du tittar upp och ler 

”du smakar så gott”

säger du lyckligt 

 

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 415 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-01-08 18:51



Bookmark and Share


  Fulbergarn
:)
2018-01-08

    ej medlem längre
Härlig stund
2018-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik