Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För burdust och klumpigt? Eller? Ge mig gärna en hint! Känns lite som en balansakt som lätt går i kras!


Hett möte

Jag vill känna all din längtan
jag vill smaka all din sälta
från ditt öga till din åtrå
se din älskog stilla glöda
I ditt ögas lystna värme

möta blickens mjuka lyster
Mörkt och fuktigt likt en damm

Känna just din tunga smeka
Sin mjukaste djupröda sammetskänsla
få min hud att ivrigt spraka
av dina läppars glupska resa

När din mun till slut sig vilar
så tar min iver sig mod att ge

Den hud jag finner ack så het
varje möte din kropp nu bränner
du reser ut i annan värld
i din njutnings eget kosmos
låt nu elden i dig slockna

Famnen tar dig nu så nära
vi smälter samman i vårt minne
där det alltid finns en glöd
snart ska älskog spraka åter
brinna varmare
än förr i natten




Fri vers av Hopplös själ
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-08 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ