Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daglig verksamhet

 

 

hemma.

varje dag, 

en ny erfarenhet.

för mig. 

som alltid jobbat.

 

snart sex månader.

med rutiner.

påhittade måsten.

rastlöshet.

 

klistrig tid.

seg som tugummi.

att härda ut.

inte tappa taget.

 

för mycket vin.

för mycket tankar.

för mycket tid.

i mina händer.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-09 09:59



Bookmark and Share


    AA VIP
Viktigt med rutiner. Jag är snart där. Skriva är en bra och utvecklande rutin.
2018-01-15

    ej medlem längre
Bra att kunna skriva då.
2018-01-10

  Fulbergarn
Sex månader går fort, jag har varit hemma i tjugoett år, men det gick fort
2018-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik