Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten blev obehagligare än jag tänkt, men ibland är det intressant att bara följa med skrivandet och se var det hamnar.


Bära svart

Hon sydde en klänning av grådun
himmelsdräkt och fågelblickar
du bar den, den där sista kvällen
där tornseglare, låga
skriade ditt namn
och djupt höll du de oskadda barnen
lindade och trygga
djupt i gölen, dykarbaggars hemvist
blir allting svart och tydligt
näckrosstjälkar, vattengrönska
i det svala djupet: andas, sluka
somna bottenlös




Fri vers av Grävling
Läst 488 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-01-09 13:49



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En dikt i moll. Välskriven
2018-01-10

  Kungskobran VIP
Håller med dig.
Man hamnar ofta i olycklighet, död och orättvisa på slutet , konstigt
Fint skrivet
Tack
2018-01-09

  morgonstjärna VIP
snyggt fast inte hemskt
2018-01-09

  objekt3
helter skelter!
2018-01-09

  Nanna X
Vackert drunknande
2018-01-09

    ej medlem längre
Wow! Bra!
2018-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling