Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningens ondska


En stund
av avund
Kan man förlåta
och förstå

Men på en sund
mänsklig hjärngrund
Måste nån gång
empatin komma igång

Att ge din själ
för andras väl
Bevisar att du
är inget djur

Men vad vi ser
när vi ber
Ta inte mer
är nån som ler

I ett djävulskt flin
en artig fint
Och sen tar
lite mer




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-09 17:30



Bookmark and Share


  Respons VIP
Viktiga ord om generositet och empati!
2018-01-10

  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2018-01-09

  morgonstjärna VIP
så riktigt och bra skrivet
2018-01-09

    ej medlem längre
Så sant! I en sund hjärna finns alltid medkänsla till dem som har det svårt!
2018-01-09

  Larz Gustafsson VIP
Det är lögnen som är ond.
2018-01-09
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP