Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart tar jaget vägen?

 

 

att stå upp för sina åsikter, sin tro

är inte alltid det lättaste att göra

man kan inte låta det bero

och alltid på andra höra

 

lita på den inre rösten

den visar dig rätta vägen ut

när du nalkas hösten

du kommer rätt till slut

 

att tro är upp till var och en

vad man sedan tror olika är

vissa tror på frälsningen

andra tror på annan sfär

 

till syvende och sist

vi alla ska vägen vandra

när livet vi mist

och då vi finna varandra

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-10 14:55



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
De där stora frågorna som alla bär med sig...
Fint att kunna skriva om sådant där ingen facit finns att kika i.


2018-01-11

  Fulbergarn
Gamla vänner om du missat den

https://www.youtube.com/watch?v=QIV8ISeWw4o

den är värd att höra jag lovar

2018-01-10

  Carl Mikael Fäldt
Välderligen vackert skriftat!
2018-01-10

  Carl Mikael Fäldt
Välderligen vackert skriftat!
2018-01-10

  Marita Ohlquist VIP
Den sista strofen är en trösterik avslutning på en bra och tänkvärd text!
2018-01-10

  Larz Gustafsson VIP
Visst kan man lita på den inre rösten. Frågan är bara vem den rösten tillhör. Det avgör utgången.
2018-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP