Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pensées qui me contrôlent ...

Il y a des pensées,
celles qui me contrôlent,
celles qui tentent de me séduire,
celles qui me font voir l'autrui ...

...afin de comprendre que la vie vaut la peine !
------------------------------
Det finns tankar,
de som kontrollerar mig,
de som försöker förföra mig,
de som får mig att se altruistiskt ...

...för att slutligen inse att livet är värt att leva!




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 496 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-10 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm