Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Januari till januari

Och barnen säger
är vi framme snart
är det långt kvar till våren
och regnet och ditt kastanjemörka hår
slickar mot kinderna
och barnen sjunger
är det långt kvar
är vi ännu vid liv
på korniga fotografier
där du ständigt är på väg ut ur bild
och huset står kvar
och är vi framme nu
kanske hundratals år
grenar som stryker mot väggarna




Fri vers av Grävling
Läst 730 gånger och applåderad av 26 personer
Utvald text
Publicerad 2018-01-11 14:54



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
Barndomsfrågan. Minnen som väcks. Underbar dikt.
2018-01-17

  lodjuret/seglare VIP
Är vi framme snart? Vet inte svaret på frågan, men underbart att kunna fråga, alls. Så läsbarhet? Jo, den
2018-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling