Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansiktslösa

Orden som faller ut
ur min mun
de söker och famlar
går på sparlåga
i en evig eld
ber om förståelse

Vindlande är vägen
en resa som fortsätter
in i drömmarna
de andra världarna
alla röster all rörelse

Besöker besmittad
ett område utan kontroll
en främmande zon
vi finns alltid kvar
ansiktslösa och befriade




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-12 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP