Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bevingade vargar och händiga elefanter

Jag tycker om att dra smått surrealistiska drag
Där vi är nu existerar nämligen ingen naturlag
Så jag är fri att flyga på en stig av svagt skinande sand
Jag kan ge en elefant en gigantisk rosaskimrande hand
Så att den enklare sina döda medelefanter begrava kan
Men först måste den shoppa svarta kläder av luddig garn
Dessa små detaljer, är de någon slags samhällskommentar?
Eller något slags onödigt ord med spel som alla spelat har?
Det är väl mina spel så då borde väl jag sitta och bestämma det
Men jag vill inte bestämma saker jag egentligen inte riktigt vet
Vad jag vet är att jag kan ge en varg en Pegasus eller ängels vingar
Och att jag dig in i någon begränsad förståelse av oss aldrig tvingar




Bunden vers (Rim) av Bakom ridån
Läst 394 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-12 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bakom ridån