Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Comprendre

J'ai tenté de t'expliquer que c'est fini,
il est impossible de vivre ensemble,
tu ne fais plus partie de ma vie,
essaie de comprendre ...

...on n'y arrive plus à s'aimer.
--------------------
Jag har försökt att förklara att det är slut,
det är omöjligt att leva tillsammans,
du utgör inte längre en del av mitt liv,
försök att förstå ...

...vi klarar inte längre av att älska varandra.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-12 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm