Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord berör... bara dig... och det räcker!


Reaktionen var är du???!!!
nån som blir arg
bryr sig

nån som ser
med inte som du

men ser!!!

och så kom reaktionen
en natt då kudden var platt
och dina ögon hade sår av gråt



så illa

men i det lilla
kändes det som en smäll på kinden

vakna upp!!!
dina ord berör

dig!!!!
bara dig!!!

och det

räcker




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-12 22:41



Bookmark and Share


  aol
Verkligen en känsla i skriften som berörde mej, tack.
2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP