Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord på vägen

Ord på vägen

är verkligen värda

att fästa upp på en tavla

som

ord på väggen




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-13 15:25



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jag hörde det här för en tid sedan:

"When you're in hell - keep walking".

W. Churchill
2018-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP