Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt perspektiv

Det blir ett nytt perspektiv
När en försvinner från två liv
Först brukar det hända så
att av ett blir det två
Sedan händer alltid det
att av två blir åter ett




Fri vers av Nilshelmer
Läst 218 gånger
Publicerad 2018-01-13 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nilshelmer