Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tummen

En opålitlig tumme som jag har
Släpper taget som jag tar
Fast jag griper väldigt hårt
Tingen släps, det känns svårt




Bunden vers (Rim) av Nilshelmer
Läst 172 gånger
Publicerad 2019-03-29 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nilshelmer