Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bry sig om



För mig en sanning blivit ny
Det räcker inte med att tänka
Det är inte att om någon sig bry
genom att denne en tanke skänka

En handling är en annan sak
då visar man ju vad man vill
En tanke föds i hjärnans bak
Där ligger den och vilar still

En handling föregås av tankekraft
Ej handling utan tanke finns
Ty varje handling en tanke haft
den ligger kvar som det man minns






Fri vers av Nilshelmer
Läst 143 gånger
Publicerad 2019-11-10 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nilshelmer